Verzekeringen zijn er om ons leven te vereenvoudigen en onze zorgen weg te nemen. Maar het afsluiten ervan zorgt soms juist voor ongerustheid. Het verzekeringslandschap is breed en biedt een keur aan verzekeringen. Drieklomp Financieel Adviseurs is er voor iedereen die de rompslomp het liefst over de schutting werpt. Van particulier tot ondernemer. Van directeur-grootaandeelhouder of bestuurder tot zzp’er. We bieden adviezen op maat en zorgen voor de bemiddeling op het gebied van:

  • Hypotheken
  • Schadeverzekeringen, particulier en zakelijk
  • Zorgverzekeringen, individueel en collectief
  • Inkomensverzekeringen
  • Levensverzekeringen
  • Pensioenen

Risico's beheersen

Drieklomp Financieel Adviseurs adviseert hoe risico’s optimaal beheerst kunnen worden. Dat gaat verder dan het beoordelen van verzekeringen, omdat ook preventieve maatregelen de risico’s van groot naar acceptabel kunnen terugschroeven. U kunt hierbij rekenen op ons netwerk van preventiespecialisten en beveiligingsbedrijven. Het gaat om het beheersen van uw risico’s en dan is het goed om beide wegen, van preventie en verzekering, te verkennen.

Reken op aandacht

Wij zijn erop gefocust om u deugdelijk te adviseren om zo op lange termijn het beste resultaat te boeken. Wij zorgen voor een aanbod op maat, exact passend bij uw situatie en bemiddelen bij de totstandkoming van de polis bij de aanbieder. Weten dat alles tot in detail geregeld is, met voorwaarden die ertoe doen; daar dragen wij zorg voor. Alles geregisseerd en geregeld.