Stilstand is achteruitgang. Dat geldt zeker voor vermogen. Uw vermogen is gebaat bij een gedegen beheer. Maar het soort beheer hangt af van uw specifieke situatie. Wanneer moet het vermogen bijvoorbeeld vrijkomen? Wenst u zelf veel of weinig activiteiten te ondernemen om het te laten groeien? Hoe ziet uw toekomst eruit als het gaat om de financiële zorg voor (studerende) kinderen, overdracht of stoppen met werken? Zomaar enkele gerelateerde zaken die uw beslissingen omtrent vermogensbeheer beïnvloeden.

Drieklomp Financieel Adviseurs is autonoom specialist op het gebied van vermogensadvies. We nemen uitgebreid de tijd om uw wensen, zorgen, risico’s en kansen te bespreken. Samen analyseren we de wat-als-scenario’s. We adviseren u over vermogensbeheermogelijkheden en dragen partijen aan die uw vermogen kunnen beheren, waarvan wij weten dat ze proefhoudend zijn. U kunt op onze adviserende rol rekenen wanneer wij gedrieën (u, wij en de vermogensbeheerder) om tafel gaan om uw vermogensbeheer te concretiseren. Wij zijn er puur om uw belangen te vertegenwoordigen. We bieden persoonlijke aandacht en hebben diepgaande kennis over vermogensvraagstukken.

Leg uw situatie aan ons voor

Wilt u ons uitnodigen voor een gesprek? Of wilt u eerst nog meer informatie? Bel ons gerust op telefoonnummer 0342 470940.