Drieklomp Financieel Adviseurs is gespecialiseerd in het verzekeren van roerend en onroerend goed van de meer vermogende particulier of ondernemer. We zijn toegespitst op het samenstellen van verzekeringsoplossingen op maat. Uw exclusief onroerend goed en uw bijzondere inboedel zijn niet zomaar dekkend onder te brengen bij reguliere verzekeringsmaatschappijen. Alleen een op maat samengestelde verzekeringsoplossing biedt het hoogste niveau van bescherming.

Uw zaken geregisseerd en geregeld

Uw waardevolle bezit wordt niet op één dag geboren en mogelijk hebt u daarom al diverse polissen uitstaan bij diverse verzekeringsmaatschappijen. Het is onze ervaring dat ze, tenzij actief bestuurd, vaak verouderd, achterhaald en niet op elkaar afgestemd zijn. Met als gevolg dat ze niet voldoende dekkend zijn óf dat er teveel betaald wordt. Drieklomp Financieel Adviseurs zorgt dat alle lopende polissen inzichtelijk gemaakt worden. Daarnaast brengen we hiaten en potentieel snelle verdiensten in kaart. Vervolgens zorgen we voor de samenstelling van een totaalverzekering voor het geheel aan bezit.

Exclusief onroerend goed

Landgoederen, (monumentale) herenhuizen en grachtenpanden, exclusieve nieuwbouw: zomaar een greep van panden waarin wij gespecialiseerd zijn. Producten waarvan de dekking, limieten en vergoedingen veelal ruimer zijn. Een zorgvuldige waardebepaling maakt daarom deel uit van het adviestraject.

Rietgedekte panden

Het goed en betaalbaar verzekeren van uw rieten dak kan uitlopen op een behoorlijke zoektocht. Vaak zijn de premies hoog. Bovendien zijn het aantal aanbieders en de condities de afgelopen jaren veranderd. Drieklomp Financieel Adviseurs helpt u bij het afsluiten van een verzekering met goede voorwaarden. We kunnen zorgen voor een zeer aantrekkelijke premie, afhankelijk van uw situatie vaak zelfs vergelijkbaar met die van een pannendak. De verzekeringsvoorwaarden hangen samen met de risico’s. Hoe beter de constructie en preventiemaatregelen, hoe lager de premie.

Bijzondere inboedel

Bij exclusief onroerend goed is er vaak ook sprake van een bijzondere inboedel met bijvoorbeeld antiek, kunst en sieraden. Wij beoordelen uw situatie grondig en nemen uw wensen en de mogelijkheden van risicobeheersing goed door, alvorens we adviseren over passende verzekeringen of andere maatregelen. Wij begeleiden u graag in het laten vaststellen van de waarde van uw kostbare bezittingen door een deskundige partij. Op deze wijze is de vastgestelde waarde uitgangspunt bij een eventuele schade.

Als er iets gebeurt

Onze meerwaarde is niet alleen gelegen in het afdwingen van de juiste condities, maar wellicht nog wel meer in het aan uw zijde staan, als er ooit iets gebeurt. We zorgen dat we er zijn. We komen langs om persoonlijk te horen over de gebeurtenissen. Vervolgens verdedigen we uw belangen bij de schadeafhandeling met de expert en/of contraexpert. Door onze persoonlijke én strategische handelswijze op die momenten, kunnen we vaak zorgen voor een flink verbeterd resultaat.

Uw voordeel bij Drieklomp Financieel Adviseurs

  • Een vast contactpersoon
  • Uitgebreid netwerk voor het nemen van preventieve maatregelen
  • Juiste condities, voorwaarden en tarieven bedingen
  • Bemiddelende, adviserende rol bij schades

Mogen wij u verder helpen?

Wilt u ons uitnodigen voor een gesprek? Of wilt u eerst nog meer informatie? Bel ons gerust op telefoonnummer 0342 470940.