Druppels aan het plafond door een lekkage. Een kind dat een tablet kapot laat vallen. De poes die een bijzondere vaas omstoot. Het zijn voorbeelden van schades die kunnen ontstaan in en om het huis. U kunt zich hiertegen eenvoudig verzekeren, met bijvoorbeeld een inboedelverzekering, opstalverzekering, glasverzekering of kostbaarhedenverzekering. En dan is er nog de schade die u of de leden van uw gezin kunnen toebrengen bij een ander, door bijvoorbeeld een botsing met de fiets of een voetbal door iemands raam. Hiervoor biedt een aansprakelijkheidsverzekering uitkomst.

Het verzekeringslandschap is breed. En om zeker te weten of u goed verzekerd bent, dat wil zeggen voor zaken die u ook werkelijk kunnen overkomen en die u onderhands niet zomaar oplost, helpen wij u bij het maken van keuzes. Drieklomp Financieel Adviseurs helpt u bij het samenstellen van een goed verzekeringspakket waarmee u niet over- en niet onderverzekerd bent.

Als er iets verandert

Uw situatie verandert regelmatig, gewild of ongewild. Als ervaren adviseurs overzien we de consequenties en zorgen we ervoor dat de benodigde wijzigingen worden doorgevoerd. Op deze manier sluiten uw verzekeringen naadloos aan op uw persoonlijke situatie en ontzorgen we u volledig.

Stel uw verzekeringsvraag

Wilt u ons uitnodigen voor een gesprek? Of wilt u eerst meer informatie? Bel ons gerust op telefoonnummer 0342 470940.