Het is onze ambitie om uw persoonlijke, zakelijke en maatschappelijke financiële doelen te helpen bereiken. Hiervoor hebben wij een werkwijze en zienswijze ontwikkeld waarvan we niet afwijken. U kunt, zakendoende met Drieklomp Financieel Adviseurs, te allen tijde hierop rekenen:

Lange termijn

We zijn altijd gericht op het behalen van langetermijndoelen. We sluiten daarmee het behalen van resultaten op korte termijn niet uit, zeker niet, maar onze ambities reiken naar (financieel) gewin op lange termijn. Het is de grondslag van een bestendige relatie met onze klanten.

Tijd investeren

‘Wat prettig dat jullie de tijd nemen.’ Onze klanten zeggen het ons meer dan eens. We investeren echt tijd en moeite in de vraagstukken van onze klanten en de oplossingen die we bieden. We willen u leren kennen. Uw situatie begrijpen. Weten hoe u met risico’s wilt omgaan. Dat doen we niet zonder reden. Met die gedegen en grondige aanpak, beogen we u beter te adviseren.

Onafhankelijk intermediair

Wij zijn niet gelieerd aan verzekeraars of banken, hebben geen productieafspraken en ontvangen ook geen productie gerelateerde inkomsten. Onafhankelijk betekent in ons geval ook echt onafhankelijk. Daarmee waarborgen we onze belangrijkste ambitie; u helpen om uw financiële doelen te helpen bereiken op een voor u zo goed mogelijke manier. 

We kennen elkaar

Om te beginnen willen we uw wensen en ambities leren kennen. En als dat gebeurd is, dan weten we wie u bent. Dat klinkt logisch, maar dat is niet overal zo. Als u ons belt, kénnen we uw dossier en hoeft u al helemaal geen dossier- of klantnummer door te geven. Wij kennen u. En u kent ons, omdat u kunt rekenen op een vaste adviseur aan uw zijde.