Drieklomp Financieel Adviseurs biedt iets dat geen bank kan bieden: een onafhankelijk advies dat verder gaat dan het beoordelen van de hypotheekmogelijkheden. Door écht in gesprek te gaan; over nu en later, over wat belangrijk is in het leven en ook over financiële aangrenzende gebieden, zoals fiscaliteit en pensioen. Hiermee schetsen we een financieel breder beeld en beperken we ons niet tot het eiland hypotheek.

Wat kunt u van ons verwachten?

  1. Persoonlijk gesprek

    We nemen de tijd. De tijd om uw situatie te doorgronden tijdens een persoonlijk gesprek. We bespreken uw wensen en houden een spiegel voor. Wat kunt u verwachten als u kiest voor een aflossingsvrije hypotheek? Welk effect heeft het verplaatsen van de hypotheek naar box 3? Wat gebeurt er als u slechts de laagste rente najaagt? Welke beslissingen hebben invloed op uw belastingvoordeel? Aan het eind van het gesprek hebben we samen de fundamenten gelegd voor uw hypotheekwensen. Vervolgens maken we een hypotheekvergelijk.

  2. Financieel vooruitzien

    In deze fase vergelijken we aanbieders van hypotheken die passen binnen de gestelde kaders. Wij zorgen voor een marktdekkend vergelijk. Hierover brengen we een handzaam adviesrapport uit. Tijdens het vervolggesprek lichten we uw opties toe en laten we zien wat de effecten ervan op lange termijn zijn, bijvoorbeeld als uw situatie verandert. Wij garanderen u onafhankelijkheid, omdat we niet gebonden zijn aan aanbieders via contractuele afspraken, provisies of aandelen. Het is ons doel om u tot een weloverwogen beslissing te laten komen.

  3. Hypotheek afsluiten

    Als u een beslissing hebt genomen, zorgen wij voor het afsluiten van de hypotheek. Wij nemen alles uit handen. U levert ons de juiste stukken en wij zorgen voor een adequate begeleiding van het complete aanvraagproces. Ook na het passeren van de hypotheekakte wordt uw hypotheek gemonitord. Kortom, ook het beheer en de nazorg van uw hypotheek is bij ons in goede handen.

Als extra snelheid geboden is

Is er snelheid geboden bij het regelen van de hypotheek? Geen probleem. Onze flexibele agenda laat het toe om direct af te spreken en door te pakken. Overdag of in de avond. Bij ons op kantoor of bij u thuis. Wij kunnen zeer snel schakelen.

Stel uw hypotheekvraag

Wilt u ons uitnodigen voor een gesprek? Of wilt u eerst nog meer informatie? Bel ons gerust op telefoonnummer 0342 470940.